در این جا 7 نکتهی خوب را برای نوشتن یک ایمیل اداری معرفی میکنیم.
1-فرمت نوشتاری: سعی کنید برای نوشتن یک ایمیل مثل نامه اداری از فونت و سایز استاندارد کلمات استفاده کنید همانطور که در نامههای اداری به حاشیه گذاری و استفاده از علایم نگارشی توجه میکنید برای نوشتن ایمیل هم باید دقت کنید که این موارد رعایت شوند.
2-از فرمت هایی که برای نوشتن ایمیل استفاده میکنید باید فرمتهای استانداردی باشند که در نوشتن نامههای اداری استفاده میشوند چون فرمتها دارای تنوع اند بنابراین فرمتهای فانتزی برای نامههای اداری و حتی ایمیل مناسب نیستند.
3-گاهی اوقات ممکن است برای شرکتی که با آن همکاری میکنید تصمیم به فرستادن پیام تبریک بگیرید در این صورت بهتر است ترجیحا از همان متن نوشتاری استفاده کنید در مورد همکاران ضمیمه یک کارت پستال میتواند زیبا باشد اما اگر شرکتی را خطاب قرار میدهید باید پیام تبریک در قالب نوشتاری باشد.
4-ایمیل هایی که حاوی چند فایل و فولدر هستند باید به صورت فشرده و با فرمت zip فرستاده شوند مثلا اگر میخواهید یک سری تصاویر را همراه با نامه خود بفرستید باید این محتوی را سازماندهی کرده و در قالب zip بفرستید تا مرتبتر باشند.
5-برای ایمیلهای اداری همیشه تیتر و عنوان را در قسمت subject ایمیل وارد کنید هیچ گاه نباید ایمیل را بدون عنوان بفرستید چون عنوان نشان از احترام به دیگران دارد.
6-کسانی که برای بازاریابی از ایمیل استفاده میکنند همیشه باید در قسمت subject محصول یا خدمات خود را بنویسند و آن را معرفی کنند دقت کنید عنوان ایمیل نباید زیاد باشد تعداد کلمات نباید بیش از 5 تا باشند. ایمیلهای تبلیغاتی برای اینکه جذابیت بیشتری داشته باشند باید دارای تصاویر بوده و محصول را برای مخاطب جذاب جلوه بدهند.
7-ایمیلها مثل نامهها و فکسهای اداری باید دارای نگارش صحیح بوده و ترجیحا از کلمات ساده اما رسمی استفاده شود سعی کنید همیشه از رنگ مشکی برای نوشتن ایمیل استفاده کنید و حتما در نگارش از دستور زبان صحیحی و کلماتی که نشان از ارزش و احترام گذاشتن برای دیگران دارند استفاده کنید تا ایمیلهای اداری شما سریعتر پاسخ داده شوند.
انتهای پیام/