اما در اینجا چند نکتهی ساده اما مهم که به صورت کلی برای هر کاری حتی در زندگی هم میتواند موثر واقع شود وجود دارد.
1-همیشه باید حساب دخل و خرج و میزان پولی که در حساب بانکی تان وجود دارد یا میزان پول نقدی که در دست دارید را بدانید با این کار روزانه میتوانید حساب دخل و خرج تان را مدیریت کنید.
2-همیشه سعی کنید که حسابهای مالی تان را هرچند تا حساب بانکی که هست توسط خودتان هرچند وقت یکبار مورد بررسی قرار دهید مثلا میزان پولی که پرداخت کردید یا پول هایی که به حساب تان واریز یا برداشت شده است را چک کنید.
3-هزینه ای که در هر ماه باید آن را بابت سرمایه گذاری یا خرید لوازم و تجهیزاتی که نیاز دارید را بپردازید تخمین بزنید در واقع این کار باید جزئی از برنامه ریزیهای مالی شما باشد و سعی کنید این هزینهها را به حداقل برسانید.
4-برای هزینه هایی که در داخل شرکت یا برای محل کارتان میپردازید برنامه ریزی مالی داشته باشید مثلا تجهیزاتی که در داخل شرکت یا برای محل کارتان تهیه میکنید یا تبلیغاتی که انجام میدهید تمام اینها باید با برنامه ریزی صورت بگیرد.
5-از ایدههای کاری برای درآمد زایی استفاده کنید هر ایدهی کاری میتواند تجارت شما را توسعه دهد یا اضافه کردن بخشهای مختلف به کارتان میتواند به درآمد زایی بیشتر کمک کند.
6-اگر نیاز به قرض گرفتن یا وام دارید سعی کنید ابتدا برنامه ریزیهای مالی خود را با این وام تطبیق دهید گرفتن وام یا حتی قرض گرفتن شاید مشکل مالی شما را حل کند اما باید برنامه ریزی هایی هم برای بازپرداخت این وام وجود داشته باشد.
7-همیشه از روشهای جدید برای درآمد زایی استفاده کنید هر چقدر که خدمات و محصولات شما متناسب با نیاز مشتری باشد قطعا طرفداران بیشتری پیدا میکنید و تجارتهای بیشتری هم مایل به همکاری با شما خواهند شد.
انتهای پیام/