حتی بعضی وقتها خودروهای در بازار وجود دارد که از انواع دیگر آپشنهای بیشتری دارد ولی قیمت مناسبتری دارند ولی این آپشنها در نمونه شرکتی اصلا وجود ندارد. شاید این سوال برای شما پیش آمده باشد که علت این اختلاف چیست؟ این اختلاف دلایل اولیه زیادی دارد مثلا تفاوت هزینه خودروی گارانتی دار و بدون گارنتی و یا تفاوت مالیات بر ارزش افزوده پرداختی بیشتر در خودروهای شرکتی نسبت به نمونههای غیر شرکتی. ولی یکی از مهمترین دلایل این تفاوت قیمت نصب آپشن هایی در خودرو است که فابریک و شرکتی نمیباشد. مثلا چراغهای زنون، سیستم صوتی، دوربین عقب، گرم کن صندلی، روکش چرم و حتی آرم ایربگ!
در واقع خودروها در بازار جهانی با آپشنهای مختلف ساخته میشوند و در نتیجه قیمت آنها هم متفاوت است. برخی دلالان در کشورهای حوزه خلیج فارس نسبت به خرید خودروهای کم آپشن اقدام و با نصب اجناس بسیار بی کیفیت چینی خودرو را فول آپشن میکنند. این کار سلامت خودرو را به شدت به خطر میاندازد. مثلا نصب زنون غیر فابریک بدون تعویض کاسه چراغها و سیم کشی خودرو میتواند سیستمهای الکترونیکی مثل ترمز ABS را از کار بیاندازد.
نکته این است که سعی کنید با مشاوره گرفتن از مراجعی که میتوانند اصالت خودرو را تایید کنند و یا از منابعی که اعتبار کافی دارند خرید کنید. یادتان باشد اگر خودرو فروخته شده به شما فاکتور فروش معتبر داشته باشد قابل پیگیری حقوقی بعدی میباشد هرچند، چند درصد گرانتر باشد.
انتهای پیام/
منبع:عصر خودرو